Screens, modern en met extra privacy

Laat net zoveel licht toe als je wilt

Screens werken uitstekend als zonwering en bieden extra privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken, maar wel andersom! Wat onbekender is de functionaliteit als windwering in bijvoorbeeld een terrasoverkapping of op het balkon.

Verfraai je gevel
Met screens geef je je gevel een moderne uitstraling. Screens van Ambiance Zonwering zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Voor een moderne look kies je voor modetinten als antraciet of zwart. Wil je jouw gevel juist opfleuren? In ons uitgebreide assortiment doeken met talloze kleuren en dessins vind je er altijd een die aan jouw wensen voldoet.

Stevig en functioneel
Screens worden aan de buitenzijde van de gevel bevestigd. Je kunt ze makkelijk omhoog en omlaag doen met de hand, een elektrische schakelaar of een afstandsbediening. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kunnen screens wel degelijk tegen een stootje én zijn ze prima bestand tegen hogere windkrachten. Dankzij een handige ritsoplossing aan de zijgeleiders kunnen de doeken niet gaan klapperen. Screens zijn hierdoor ook geschikt als zon- en windwering voor bijvoorbeeld balkons.

Kies jouw screen

Als je de zon echt wil weren, moet je ‘m buiten houden. En met een screen doe je dit behoorlijk effectief, omdat de screen het hele raam bedekt. Daarbij steekt een screen niet uit waardoor plaatsing praktisch altijd mogelijk is en zijn screens dankzij een handig ritssysteem goed bestand tegen wind. Wie net als vele andere de voordelen van een screen ziet, kan vervolgens kiezen uit diverse modellen, uit verschillende screendoekdessins en maar liefst meer dan 165 RAL-kleuren.

Jouw persoonlijke screen is dus eenvoudig met Ambiance samen te stellen. Alles bij elkaar zijn dat behoorlijk wat opties. Gelukkig kun je in onze winkels de mogelijkheden in verschillende samenstellingen bekijken. En samen met onze adviseur zoeken we naar de combinatie van opties die aansluit op je wensen.

Voor elk budget een passende oplossing

Screens geven je privacy, verfraaien je gevelaanzicht en geven je woning (of bedrijfspand) een hoogwaardige uitstraling. Bij Ambiance kun je kiezen uit diverse combinaties van materialen en technieken: voor een screen die past bij jouw wensen, situatie en budget. Handige prijscategorieën Het assortiment van Ambiance is ingedeeld in drie prijscategorieën, waardoor je in één oogopslag kunt zien of een product past bij jouw budget en wensen. Kies je voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding (Basic), voor hoogwaardige luxe en comfort (Premium), of voor absolute topproducten die uitblinken in kwaliteit en design (Excellent)?