Voor professionele garagedeuren
bent u bij ons aan het juiste adres

Bij de Kamper Deuren en Zonwering bent u aan het juiste adres voor garagedeuren en industriedeuren. Laat u verrassen door ons brede assortiment aan kwalitatief hoogwaardige deuren van onder meer Hörmann, Novoferm, Ambiance, Marantec, Seip, Becker en Somfy. Onze verkopers meten de deuren gratis voor u in en gecertificeerde monteurs verzorgen de plaatsing. En zijn er problemen? Ook dan kunt u vanzelfsprekend rekenen op onze service.

Garagedeuren

Bent u op zoek naar een passende garagedeur voor uw (nieuwe) woning? Al onze garagedeuren gaan al snel zo’n 30 jaar mee. Maar welke deur past bij de stijl van uw woning en de functie van uw garage? Wij werken merkonafhankelijk en doen u altijd een voorstel op maat. Alle garagedeuren zijn in iedere gewenste kleur leverbaar. Onze monteurs verzorgen de plaatsing op locatie. Profiteer ook van onze gratis inmeetservice.

Sectionale garagedeuren

Deze deur gaat verticaal open en biedt zowel binnen als buiten optimale ruimte-besparing.

Openslaande garagedeuren

Deze bieden niet alleen een mooie uitstraling, de openslaande garagedeuren zijn ook de perfecte oplossing als je binnenin de garage weinig ruimte tot je beschikking hebt. 

Elektrische garagedeur

Deze deur zorgt voor veel gemak: met één druk op de knop opent uw garagedeur automatisch.

Openslaande garagedeuren

Reparaties en service

Garagedeuren kunnen na verloop van tijd verslijten of beschadigd raken, wat kan leiden tot operationele problemen of veiligheidsrisico’s. Onze monteurs staan voor u klaar!

Voordelen

   Advies op maat

  Merk onafhankelijk leverancier

   Ruim assortiment garagedeuren

   Gratis inmeetservice

   10 jaar garantie

Op alle deuren heeft u 10 jaar garantie conform de voorwaarden van de fabrikant.  Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als er een defect is aan uw deur of als u ergens niet tevreden over bent.

   Professionele installatie

Onze monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en servicegericht. Ze trekken de deur pas achter zich dicht als alles helemaal naar wens is.

 Vakmanschap sinds 1946

De Kamper is al meer dan een halve eeuw een begrip in de regio. U bent bij ons aan het juiste adres voor de levering en montage van deuren.

   Zekerheid van levering

Wij zorgen dat uw garagedeur bij u geleverd én geïnstalleerd wordt. Is er sprake van vertraging? Dan nemen wij contact met u op en bieden u desgewenst een passend alternatief.

Maatschappelijk verantwoord

We werken met leveranciers die net als wij waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

100% tevredenheidgarantie

We beschikken over een eigen montage- en storingsdienst. In ons magazijn liggen de meeste onderdelen op voorraad. We hebben dus alles in huis voor een uitstekende service.

Wat onze klanten vertellen

Deskundig!

Gebeld omdat de garagedeur niet goed meer sloot. Het duurde even voordat de afspraak doorkwam, maar verder vlotte bediening en deskundig verholpen.

Anton, Ede

Heel efficient bij maken aanbieding, heel flexibel in kleuren opties.

Ik ben een uitermate tevreden klant voor een Hörmann garage deur. Na de aanvraag via internet werd er direct telefonisch contact opgenomen en afgesproken welke informatie (afmetingen & foto’s) Ambiance nodig had voor het maken van een aanbieding. Aan de hand van die foto’s via email verstuurd heeft Ambiance een complete aanbieding gemaakt inclusief beton werk aan de vloer (noodzaak zagen ze aan de hand van de foto’s), dus alles in 1 hand. Ik kon zelfs de kleur in een niet RAL kleur definieren, volgens mij uniek in deze business. Montage prima, zier er perfect uit. Heel eenvoudig Klasse !

Herman Otto Breukink, Doorn

Goede service keurig werk geleverd

Na montage en levering garagedeur alles piekfijn achtergelaten, echt geen vuiltje achtergelaten.
En snelle levering .

Wil, Rhenen

Of maak een afspraak voor een adviesgesprek

7 + 1 =

+31(0) 318 – 56 55 61

Bobinestraat 24
Veenendaal

Openingstijden
alleen op afspraak

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur