Rolluiken

Rolluiken, zoveel meer dan zonwering alleen.

De rolluiken van Ambiance Zonwering zijn zoveel meer dan alleen zonwering. Ze dempen ook geluiden, zijn inbraakwerend en houden nieuwsgierige blikken buiten. Dat zorgt voor een veilig gevoel.

Bovendien bespaar je met rolluiken het hele jaar door energie. Wil je ook een knus en warm huis in de winter en in de zomer heerlijk koel en beschut wonen? Kijk welke rolluiken het best passen bij jouw huis!

Vernieuwend designs

De tijd dat rolluiken ontsierend waren voor je gevel, ligt achter ons. Met het vernieuwende design van Ambiance heb je de keus uit verschillende rolluiken, afgestemd op jouw persoonlijke smaak. Je kiest zelf welke kleur omkasting en lamellen het beste staan voor jouw raam.

 

Foto’s: Rocking Mammoet van Kids Concept, Vouwgordijnen van Luxaflex

Bedieningsgemak

Ambiance rolluiken zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningssystemen. Natuurlijk zijn die uitgerust met een sterke, betrouwbare aansturing en vernuftige afstandsbediening. Maar de VELUX rolluiken van Ambiance gaan nog een stapje verder, met handige timers, slimme sensoren en betrouwbare obstakel detectie. Zo heb je alles zelf in de hand, wel zo prettig.

Bekijk onze brochure