Markiezen stijl- en sfeervol

Een gevelbepalende zonwering

Wil je jouw huis een nostalgische en romantische uitstraling geven? Dan is de markies van Ambiance Zonwering bij uitstek geschikt. Al decennialang geeft deze oervorm van zonwering extra allure aan elke woning en aan elk winkel- of bedrijfspand.

Functionaliteit
Markiezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij. De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op je zonwering heeft. Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen: ideaal voor ronde ramen.

Talloze mogelijkheden

De ontwikkeling van markiezen heeft de afgelopen decennia zeker niet stilgestaan. Ze zijn nog steeds herkenbaar klassiek, maar wel met de nieuwste technologische snufjes! De innovaties van Ambiance hebben geleid tot talloze kleur- en vormvariaties, die het nog makkelijker maken om voor iedere woning en elk bedrijfspand een markies op maat te leveren.

 

Foto’s: Rocking Mammoet van Kids Concept, Vouwgordijnen van Luxaflex

Keuzes te over

Onze markiezen zijn leverbaar met een frame van hout of aluminium. Naast uitklapbare modellen leveren wij ook vaste modellen. Ideaal voor bijvoorbeeld horeca- of winkelpanden. De uitval en breedte passen we uiteraard aan op jouw wensen. Voor de bediening hebben we verschillende technieken; van een traditionele koordbediening tot een bediening waar je alleen je smartphone voor nodig hebt. Verreweg de leukste keuze is die van het doek. Ga je voor een authentiek gestreept doek, of wil je liever voor een effen modekleur als zwart of antraciet? Bij Ambiance Zonwering kun je kiezen uit tal van kleuren en materialen.

 

 

Bekijk onze brochure