Knikarmschermen

Knikarmshermen meest populaire zonwering.

Wie voor een knikarmscherm kiest, kiest voor een zonnescherm met gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle manier om op je terras of balkon een heerlijk plekje in de schaduw te creëren. Met als voordeel dat je de ruimte eronder optimaal kan benutten.  

Eenvoud en kwaliteit
Knikarmschermen worden ook wel zonneschermen genoemd. Deze zonneschermen zijn niet voor niets al decennialang een vertrouwd gezicht aan tienduizenden Nederlandse gevels. Dankzij zijn eenvoud en bewezen kwaliteit is het knikarmscherm een van de populairste vormen van zonwering.

Keuzes te over

Houd jij van een strakke, technische uitstraling, of meer van elegante, ranke schermen? Of wil je juist een scherm met organische, ronde vormen? Eén ding weten we zeker: je vindt bij Ambiance Zonwering altijd het knikarmscherm dat klikt met jouw situatie. Onze adviseurs gidsen je door ons ruime assortiment heen en maken samen met jou de slimste keuze, gebaseerd op jouw smaak, budget én de omstandigheden waarin het scherm moet functioneren.

Langer buiten leven

Naast een uitgebreid assortiment knikarmschermen biedt Ambiance Zonwering een breed scala producten, die het mogelijk maken langer van het buitenleven te genieten. Zelfs tijdens een typische Nederlandse, druilerige dag. Een slimme combinatie van verlichting, verwarming en bescherming tegen de wind laten de zomer vroeger beginnen en langer duren. Uiteraard is dankzij de laatste technieken alles elektrisch, op afstand of zelfs automatisch te bedienen.

Bekijk onze brochures