Geniet van uw lievelingsplek

Een nieuwe trend in zonweringland het textieldak

 

Het is een stijlvolle overkapping, die bestaat uit een stevige aluminium palenconstructie en een flexibel dak van textieldoek. Bij uitstek geschikt om op een stijlvolle manier schaduw te creëren boven een tuin, balkon of terras.

Waarom zijn textieldaken eigenlijk zo populair?
Ze zijn niet alleen flexibel, je kunt er ook grotere delen van je tuin, balkon of terras mee overdekken. Zo creëer je een fijn beschutte buitenkamer waar je kunt genieten van ruimte en vrijheid.

De kamper Deuren en Zonwering biedt verschillende merken en typen, allemaal met de juiste prijs / kwaliteitsverhouding. Informeer bij onze adviseurs naar de verschillen. Bezoek onze ruime en inspirerende showroom of bel ons voor een afspraak bij u op locatie.

 

De kamper Deuren en Zonwering biedt verschillende merken en typen, allemaal met de juiste prijs / kwaliteitsverhouding. Zo leveren we naast het Ambiance Zonwering huismerk de merken weinor en Markilux. Informeer bij onze adviseurs naar de verschillen. Bezoek onze ruime en inspirerende showroom of bel ons voor een afspraak bij u op locatie.

Foto’s: Rocking Mammoet van Kids Concept, Vouwgordijnen van Luxaflex

Bekijk onze brochures