De temperaturen stijgen en dus komt de tijd van zwoele lente- en zomeravonden er weer aan. Hoe kun je hier optimaal van je tuin genieten? In deze blog delen we tips en ideeën voor een zwoele zomeravond in de tuin of op je balkon.

luxaflex outdoor

Foto Luxaflex

Vuur en warmte

In de Scandinavische landen, wordt de langste dag van het jaar gevierd met het Midzomerfeest. Deze avond wordt hier beschouwd als het grootste en belangrijkste feest van het jaar. Er worden zelfs vreugdevuren ontstoken om de start van de zomer te vieren.  Die sfeer kan je thuis ook makkelijk oproepen. Als je een vuurkorf hebt staan, is het heel knus en romantisch om deze op een mooie zomeravond aan te steken en met elkaar rondom het knisperende, gloeiende brandhout te zitten. Muziek, vrienden, familie, hapjes en drankjes erbij en je hebt gegarandeerd een gezellige avond! Wij hebben gashaarden van Happy Cocooning in ons assortiment. Lees onze blog over deze gashaarden HIER.

luxaflex vakantie in eigen tuin

Foto Luxaflex

Lekker lang tafelen en bbq’en

Na een mooie zomerdag mag uitgebreid borrelen en een BBQ in de tuin niet ontbreken. Maak bijvoorbeeld zelfgemaakte spiesen met gemarineerd vlees of garnalen en zorg voor stokbrood, hamburgers en een salade. Ook een kan met fruitwater is een aanrader; denk aan smaken limoen-munt, ananas-kokoswater of aardbei-citroen-basilicum. Dat is lekker fris, makkelijk te maken en ook nog eens gezond. Genieten maar!

Foto Luxaflex

Genieten van het buitenleven

Ook als je alleen bent, kun je lekker in eigen tuin vertoeven en genieten van een zwoele zomeravond. Hang bijvoorbeeld een hangmat op, zet een muziekje aan, pak er een goed boek bij en zet een koud drankje voor jezelf klaar; de perfecte combinatie voor een avondje ontspanning. Creëer een heerlijke loungeplek door er lekker veel kussens in te leggen met wat dekentjes voor als het later afkoelt. Voor nog meer sfeer kun je allerlei lampjes, kaarsen en lampions ophangen of een knisperende vuurkorf of tuinhaard aansteken. Wil je de warmte vasthouden? Zet dan een Happy Cocooning gashaard onder je terrasoverkapping zo blijf je gegarandeerd lang buiten! Wij hebben ze in onze showroom staan vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wij hopen dat je wat aan deze tips hebt gehad en wensen je een hele gezellige tijd toe in je tuin of op je balkon!

Meer weten of raambekleding, deuren of terrasoverkappingen?
Plan een afspraak in via onze website of neem telefonisch contact met ons op.
Zonnige groet, Ambiance de Kamper Deuren en Zonwering Veenendaal

Love it?

share it