Hoe kies je de juiste raamdecoratie?

Raamdecoratie laat je niet alleen spelen met licht en privacy maar is ook nog eens goed voor je energieverbruik. Daarnaast is de juiste raamdecoratie dé welbekende kers op de taart. Zo sfeerbepalend, of je nou een romantisch, bohemian, landelijk/stoer of klassiek interieur hebt, wij hebben voor elke interieur-style passende raamdecoratie, onze adviseurs adviseren je graag.

FUNCTIE EN WENSEN

Hoe kies je nou voor de juiste raambekleding? Allereerst is het goed te bedenken wat de belangrijkste functie is van de raamdecoratie en wat jouw wensen zijn. Dat is per ruimte/persoon verschillend. In de slaapkamer wil je misschien vooral verduisteren als je geen rolluiken hebt, terwijl in een woonkamer raamdecoratie vooral een decoratieve functie heeft. Maar misschien wil je op de dag wel een film kijken en alles kunnen verduisteren. Staat je huis op het noorden of het zuiden, wil je de zon buiten houden of niet, hecht je aan je privacy? Allemaal vragen die belangrijk zijn om eerst uit te zoeken en van te voren op een rijtje te zetten hierdoor vallen er al wat opties af waardoor de keus makkelijker en overzichtelijker wordt.

DE JUISTE MATERIALEN

Heel decoratief zijn bijvoorbeeld vouwgordijnen in een mooie stof zoals linnen, gemaakt van mooie stoffen die je huis karakter geven en die in heel veel interieurs toe te passen zijn. Naast verduisteren kan er ook gekozen worden voor transparante stoffen. Duette Shades van Luxaflex hebben een honingraatstructuur waardoor ze bijdragen aan een energiezuining huis. Fijn in deze koude wintermaanden. Ook leuk om te weten, alle raamdecoratie word met de hand en op maat gemaakt en alle interieurtrends worden op de voet gevolgd. Naast stof is er ook van alles mogelijk met andere materialen waaronder hout. Kom gerust langs in onze showroom om de raambekleding te bekijken, voelen en te bedienen.

SMART HOME TREND

De smart home-trend wordt steeds belangrijker, Luxaflex speelt daar goed op in door de Power-View Motorisation uit te brengen. Dit innovatieve draadloze bedieningssysteem kan jouw Luxaflex raamdecoratie aansturen door middel van een programma die je zelf instelt. Met de speciale app waarin je combinaties kunt creëren waardoor je de raambekleding in je woning in elk gewenste positie kunt bedienen. Heel handig als je niet thuis bent.

Mocht je nav deze blogpost vragen hebben kom gerust langs in onze showroom. Ook op zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Graag tot dan.

Groet Ambiance de Kamper Deuren en Zonwering – Veenendaal