Pand Ambiandce de Kamper Deuren en Zonwering

Ambiance de Kamper neemt Izobé Ochten over

Geachte relatie,

Wij van Ambiance de Kamper, Deuren en Zonwering hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Daarom willen wij u laten weten dat wij zonweringsbedrijf Izobé Buitenleven uit Ochten hebben overgenomen, helaas ook met het droevig nieuws namelijk het overlijden van de oud-eigenaar, de heer Launspach.

Izobé Buitenleven is ruim 32 jaar actief geweest met de verkoop en montage van buitenzonwering, rolluiken en garagedeuren en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in terrasoverkappingen en glasoases van het Duitse topmerk Weinor waar wij ook dealer van zijn. De perfecte match met ons leveringsprogramma. Daarnaast ligt Ochten mooi binnen ons werkgebied.

Wij zijn blij met de overname en we zien erg uit naar het contact met onze nieuwe klanten en eventuele toekomstige opdrachten.
Ook Izobé klanten kunnen uiteraard bij ons terecht voor service, reparatie, en eventueel nieuwe of aanvullende producten.

Mocht u hierover nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!

Vriendelijke groet,

Team Ambiance de Kamper
Deuren en Zonwering
Veenendaal